Chemia żywności
Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja.
Rok wydania: 1988
Żywność chemia., Badanie żywności, Badanie żywności metody, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik
dostępne:
1 z 1
Autor
Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja.
Tytuł
Chemia żywności
ISBN
83-01-07036-6
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państ. Wydaw. Naukowe,
Rok wydania
1988
Objętość
351, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
663/664+63:54](075.8)
Hasła przedmiotowe
Żywność chemia.
Badanie żywności
Badanie żywności metody
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
020
%a 8301070366
080
%a 663/664+63:54](075.8)
245
%a Chemia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Państ. Wydaw. Naukowe,
%c 1988
%e (Łódź :%e (Łódź :
%f ZGWN).%f ZGWN).
300
%a 351, [1] s. :
%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
650
%a Żywność
%x chemia.
650
%a Badanie żywności
650
%a Badanie żywności
%x metody
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Sikorski, Zdzisław Edmund
%e Redakcja.
920
%a 83-01-07036-6
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 56912
Sygnatura: 54
Sygnatura: 54
Status: Do wypożyczenia